top of page

ANGE DINA EGNA ÖNSKEMÅL

KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

klicka HÄR

klicka HÄR

ID 1037
ID 1038

Pris: 350 000 EUR                                                 Läge: Moraira
 
Sovrum: 2       Badrum: 2        Storlek: 105m²      Tomt:190m²

Privat pool: N   Garage: U-fart    Havsutsikt: N   Status: Key Ready
 
Denna mycket fina bungalow ligger bara 200m från stranden och bara några minuters promenad till affärer, barer och kaféer och en 10 minuters naturskön promenad till Moraira stad. Fastigheten är helt privat och är i felfritt skick. Tomten har en lättskött trädgård och privat parkering. Kanske en av Morairas finaste bungalows. Måste ses.

Kontakta oss för mer information HÄR
 

Pris: 875 000 EUR                                       Läge: Moraira
 
Sovrum: 3       Badrum: 3       Storlek: 253m²      Tomt: 850m²

Privat pool: Ja   Garage: U-fart  Havsutsikt: Ja  Status: Key Ready
 
En vacker familjevilla på en av de bästa gatorna i Moraira. Privat uppfart och på en plan tomt, ligger fastigheten bara några minuters promenad från exklusiva Club Nautico i Moraira hamn och centrum, bara en kort promenad till El Portet Beach.
Fastigheten ligger tillbakadraget från gatan och nås via elektriska grindar och med en privat uppfart som leder dig till huvudentrén till fastigheten. Väl inne får du känslan av ljus och rymd tack vare den höga entréhallen.
Till vänster i korridoren finns en gästgarderob, ett stort sovrum (en-suite) och den vackra trappan i spansk stil som leder dig till övervåningen. Till höger finner du kök och vardagsrum.
Planlösningen visar verkligen upp den rymliga känslan i detta hus. Det stora köket öppnar upp mot matsalen och in i vardagsrummen via valvgångar i öppen planlösning. Från dessa ytor har du tillgång till de externa aktivitetsområdena och trädgårdarna via dubbla skjutdörrar i både matsal och vardagsrum. Utanför köket har du ett stort ytterutrymme som återigen ger åtkomst till sidan och baksidan av fastigheten.
Väl utanför vardagsrummen och matsal går du ut på en stor täckt altan med valv som har tillräckligt med utrymme för både sittplatser och matplatser och är det perfekta platsen för att koppla av på och titta ut över den uppvärmda poolen och medelhavsträdgårdarna. Från denna altan har du utsikt mot havet, pool- och terrassområdena som är på samma nivå som huvudbostadsytan.
Övervåningen har ytterligare två stora sovrum, master bedroom är särskilt rymlig och har ett omklädningsrum och ett badrum med separat dusch och badkar. Från sovrummet och hallen på övervåningen har du tillgång till en stor terrass där du kan njuta av en lugn stund, morgonkaffe eller en god bok med Medelhavet som utsikt.
Andra funktioner inkluderar; Central golvvärme, varm och kall luftkonditionering, uppvärmd pool, elektriska fönsterluckor i sovrummen, fullt utrustade garderober, utomhuskök, grillplats och stor uppfart. 3 sovrum, 3 badrum.
Detta är ett fantastiskt hus på ett mycket eftertraktat läge.

Kontakta oss för mer information HÄR
 

ID 1039
ID 1040

Pris:  499 000 EUR                                      Läge: Moraira
 
Sovrum: 2       Badrum: 1        Storlek: 70m²      Tomt: 310

Privat pool: Ja  Garage: U-fart  Havsutsikt: Ja   Status: Key Ready
                                                                                    
Läge, läge, läge
En helt fantastisk fristående villa på en av de bästa och mest eftertraktade platserna i Moraira. Beläget i Pla Del Mar, några minuters promenad in till El Portet stranden. Fastigheten har renoverats både invändigt och utvändigt och har höjts till en nivå och stil som är både modern och enormt efterfrågad.
Fastigheten skulle passa ett par eller liten familj som vill vara nära både strand och stad, eller om ni letar efter en lägenhet men vill ha mer utomhusutrymme och en privat pool, leta inte längre...
Villan ligger ostört vid en återvändsgränd och ligger på en helt plan tomt omgärdad av en vacker vit mur, grönska, palm och bananträd, perfekt för personer med små barn eller husdjur.
Du kommer in i huset via en stor dubbeldörr som leder in till vardagsrum, matsal och öppet kök. Fastigheten känns ljus, öppen och rymligare tack vare fönstren på 3 sidor.
Detaljerna finns överallt; från handgjorda hyllor till ett handgjort kök med trädörrar och skräddarsydda bänkplattor hela vägen till olika belysningsinstallationer. Husets design och atmosfär bygger på den klassiska Ibiza-stilen som är mycket efterfrågad.
Genom en lång hall från vardagsrummet finns två dubbel-sovrum, som båda har skräddarsydda handgjorda garderober, och ett familjebadrum komplett med duschkabin och massor av coola detaljer...
Det största sovrummet har dubbla dörrar som leder ut till poolen och trädgårdarna.
Utvändigt är tomten fylld av smarta utrymmen som erbjuder sol, skugga och matställen. Du har en stor täckt terrass vid sidan av fastigheten perfekt som matplats. Den privata poolen ligger på ena sidan av fastigheten och får sol långt in på dagen och är omgiven av en stor terrass för att koppla av och sola på. Även uteduschen finns på denna sida.
Från dubbeldörrarna utanför vardagsrummet har du en stor terrass med matbord och stolar och en inmurad grillplats.
Takterrassen är en pärla, en av de bästa vi har sett, ger en fantastisk utsikt över havet och bergen och blickar ut över småbåtshamnen och ända ner mot staden Calpes skyline.
Den vackra trädgården är lätt att underhålla, har olika krukor som är automatiskt bevattnade, små palmträd och bananträd som kompletterar Medelhavskänslan.
Det finns planer förberedda för utbyggnad av ett sovrum och ett badrum för dom som letar efter möjligheten att lägga till mer boende, men redan nu är detta unika hem redo att ta emot sina mycket lyckliga, framtida ägare.

Kontakta oss för mer information HÄR

Pris:  780 000 EUR                                     Läge: Benissa

 

Sovrum: 4       Badrum: 3        Storlek: 200m²      Tomt: 800

Privat pool: Ja    Garage: Ja     Havsutsikt: Ja   Status: Key Ready                                                                               

 

Denna villa är mycket centralt belägen, nära stranden, snabbköp och restauranger precis runt hörnet. I det eftertraktade området San Jaime i Moraira.

Infart med elektrisk grind till den rymliga uppfarten med plats för flera fordon och garage.

Huvudentrén till villan tar dig direkt till den öppna planlösningen med vardagsrum, matplats och fullt utrustat kök. De stora glasskjutdörrarna öppnar upp till den stora terrassen med stor pool om 11x5 m varifrån du har utsikt över landskapet, havet och staden Calpe en bit bort.

Tre sovrum och två badrum ligger på samma nivå som vardagsrum, kök och matplats. Det stora sovrummet med eget badrum ligger på den övre nivån. I den lättskötta trädgården finns en grillplats och ingång till den separata tvättstugan.

Övrigt: Tomten på 810 m2 är snygg och lättskött, varm och kall luftkonditionering, automatiska jalusier, fullt utrustat kök av hög kvalitet, elektrisk grind, stora skjutdörrar mot altanen, stor pool, stor uppfart, garage, havsutsikt, närhet till strand/restauranger/affärer, 4 sovrum, 3 badrum. Villan säljes inklusive alla möbler.

Kontakta oss för mer information HÄR

                               Vi har god erfarenhet om köpprocessen, hjälper och vägleder dig, så hör av dig med dina frågor. 

 

                                          Kontakt                 +46 73 644 98 22                   info@rblillrud.com

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page