top of page

ANGE DINA EGNA ÖNSKEMÅL

KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

klicka HÄR

klicka HÄR

ID 1005

Pris: 2 180 000 EUR                                    Läge: Moraira

 

Sovrum: 4       Badrum: 5       Storlek: 559m²       Tomt:1132m²

Privat pool: Ja     Garage: Ja     Havsutsikt: Ja     Status: Key ready

 

 

Denna fantastiska lyxvilla i San Jaime området bara några minuter från Moraira centrum och badstränderna, ligger på en av de mest exklusiva gatorna i området, på en förhöjd tomt med panoramautsikt över havet. En elektrisk grind öppnar upp till uppfarten som leder fram till dubbelgaraget. Huset är fördelat på flera plan.

På bottenvåningen hittar vi ett rymligt vardagsrum och modernt kök i öppen planlösning, en gästtoalett och ett sovrum med eget badrum, alla rum med utgång till den fantastiska poolterrassen.

En trappa upp erbjuds två stora sovrum båda med eget badrum och utgång till den fina terrassen som också erbjuder underbar utsikt över Medelhavet.

På översta våningen hittar vi ”The Master Bedroom”, med eget omklädningsrum, eget badrum och en stor privat terrass.

I Källaren som ligger i suterräng, hittar vi en fantastisk inomhuspool och gymavdelning.

Utrustning bl.a. Inomhuspool, utomhuspool, integrerad luftkonditionering, golvvärme, dubbelgarage, fönster av dubbelglas, larm, fullutrustat kök, nära till affärer och badstrand, havsutsikt.

En fantastisk villa på bästa läge i Moraira.

Kontakta oss för mer information HÄR

ID 1007
ID 1006

Pris: 549 000 EUR                                       Läge: Moraira

 

Sovrum: 3       Badrum: 4        Storlek: 193m²      Tomt: 840

Privat pool: Ja  Garage: U-fart  Havsutsikt: Ja   Status: Key Ready

 

Välskött, attraktiv, traditionell spansk villa bara 4 min från Moraira. Bostaden erbjuder utsikt mot berg, dal och Ifach-klippan med en glimt av havet. Grindarna öppnar upp mot den rymliga uppfarten med carport, som sen leder vidare till poolen och terrassen. På detta plan finns två förråd och ett grovkök samt entré direkt till den nedre lägenheten bestående av en mycket rymlig lounge som idag har vardagsrum, matplats och pentry samt utrymme för en dubbel gästsäng och garderob. Dessutom finns det ett separat tvåbädds sovrum med inbyggda garderober, eget badrum och duschrum. Franska dörrar leder ut till poolen. Det finns två externa trappor, en leder till den inglasade Naya på huvudvåningen med utsikt över landskapet och den andra till terrassen på övervåningen med matplats. Du kommer in i vardagsrummet från terrassen till det fullt utrustade köket med bardisk som öppnar mot det rymliga vardagsrummet och matsalen och Nayan. En korridor från vardagsrummet leder till det stora sovrummet med eget badrum, längre fram finns ett andra tvåbädds sovrum och duschrum. Båda sovrummen har inbyggda garderober. Trädgården, hela tomten och villan är mycket välskötta och perfekt som ett nyckelfärdigt hem, sommarboende, eller gästboende med god uthyrningspotential. Övrigt: Centralvärme. Tvåglasfönster. Luftkonditionering. Pool. Satellit TV. Öppen spis. Carport, Välskött. 

Kontakta oss för mer information HÄR

ID 1008

Pris: 990 000 EUR                                       Läge: Moraira

 

Sovrum: 3      Badrum: 4       Storlek: 186m²      Tomt: 1104m²

Privat pool: Ja  Garage: U-fart  Havsutsikt: Ja   Status: Key Ready                                                                                 

 

Fantastiskt söderläge, Ibiza Style Lyxvilla i Moraira med öppen panoramautsikt över Medelhavet, bergen och samhället. Villan är idealiskt belägen på en platt tomt uppe på en kulle i en lugn återvändsgränd, bara någon minuts bilresa till stranden och Moraira centrum.

Villan är fördelad på 2 våningar med alla 3 dubbelrummen på bottenvåningen. Alla sovrum har eget badrum, inbyggda garderober och stora skjutdörrar i glas som leder ut till den nedre terrassen och trädgården.

På övervåningen finner du en härlig miljö i öppen planlösning bestående av vardagsrum, matplats och ett fullt utrustat kök. Här finns även ett badrum och en tvättstuga. Hela den stora ytan är omgiven av stora skjutdörrar i glas som ger en fantastisk utsikt över havet och bergen från varje hörn. Från den rymliga L-formade terrassen har du nästan 360 graders utsikt över havet, staden, bergen och den egna trädgården, oavsett om du vill titta på havet och hamnen med en god kaffe på morgonen eller njuta av eftermiddagssolen med ett gott glas vin vid poolen.

När du kör in uppfarten har du tillgång till en vackert anlagd men lättskött trädgård.

Hela huset är utrustat med luftkonditionering, golvvärme, stora eldrivna markiser, säkerhetsfönster med dubbelglas, larm och mycket mer. Den rymliga uppfarten nås via en elektrisk grind.

Villan kommer att säljas fullt möblerad och kan fungera både som sommarboende, åretruntboende eller som investering för uthyrning. Redo att flytta in, så missa inte denna villa av hög kvalitet.

Kontakta oss för mer information HÄR

Pris: 1 195 000 EUR                                     Läge: Moraira

 

Sovrum: 4       Badrum: 4       Storlek: 422m²      Tomt: 1200

Privat pool: Ja     Garage: Ja     Havsutsikt: N      Status: Key ready

                                                                                    

 

Imponerande och rymligt familjehus beläget i det eftertraktade Cap Blanc-området i Moraira. Villan ligger några minuters promenad till all service, havet och en populär golfbana. En enastående fastighet, full av intressanta arkitektoniska detaljer med storlek och utrymme i överflöd. Från vägen/ entrén reser sig den vackra fastighet mot sin omgivning samtidigt som den smälter elegant in i den uppvuxna naturen i detta eftertraktade område. Du kan komma in i fastigheten via en gånggrind eller köra direkt in i det stora garaget, med gott om plats för 3 eller fler fordon och på grund av sin storlek erbjuder utrymme att utöka till antingen fler boende, gym, lekrum eller bio rum. Från garaget når man bostaden via den inre trappan.

Entrévåningen: Stort sovrum med separat badrum, tillgång via hallen till den stora terrassen på framsidan (även nås via köket) Ett stort vardagsrum (högts i tak) i öppen planlösning med matplats, separat fullt utrustat kök, och tillgång från vardagsrummet direkt ut i den fantastiskt rymliga trädgården och poolterrassområdet på baksidan.

Invändig trappa leder upp till övervåningen där man finner bl.a. master-sovrummet komplett med inbyggda garderober, eget badrum och en privat terrass. Ytterligare två dubbelsovrum, båda sovrummen delar en terrass och ett komplett familjebadrum.

Utvändigt har fastigheten flera terrasser och ytor för avkoppling, sol-områden, middagar och grillkvällar, en stor uppvärmd specialdesignad pool, konstgjorda gräsmattor som är lätta att underhålla och en mängd fruktträd och medelhavsväxter.

Andra funktioner inkluderar. Centralvärme, luftkonditionering i hela huset, varmvatten från solenergi, larmsystem, vackra skjutluckor på alla fönster, pool och stort garage.

Hyresinvestering: Fastigheten används för närvarande för uthyrning och har den officiella turistlicensen på plats. Fastigheten har redan bokningar för i år som kan vidarebefordras till ny ägare. Huset ger ny ägare stora möjligheter att tillföra ytterligare värde på grund av outnyttjade utrymmen.

Kontakta oss för mer information HÄR

 

                  Vi har god erfarenhet om köpprocessen, hjälper och vägleder dig, så hör av dig med dina frågor. 

 

                                          Kontakt                 +46 73 644 98 22                   info@rblillrud.com

                                

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page