top of page
Aitana.jpg

      Vi är inte bara en mäklare
Vi är en Matchmaker

Om oss

 

RBL Förmedling är din svenska mäklare (matchmaker) i Moraira & Benissa, vi förmedlar hus, lägenheter, land och nyproduktion. Vi samarbetar med de mest ansedda lokala mäklarna och har därför ett mycket stort utbud. Vi hjälper dig att hitta rätt fastighet och rätt område utifrån dina behov och önskemål.

Kontakta oss, vi hjälper dig under hela processen: Hitta rätt område, rätt bostad, rätt fastighetsinformation, video visningar, fysiska visningar, juridiskt ombud, teknisk arkitekt/besiktningsperson, bankkontakter, N.I.E nummer mm. Vi tar hand om dig och finns där för dig hela vägen från visat intresse till avslutad affär.

Vi finns med dig hela vägen tills du har husnycklarna och så småningom lagfarten i handen, men även därefter! Vi arbetar och bor ju här på riktigt😊

Om du inte hittar vad du söker i vårt utbud på hemsidan, skriv till oss och berätta, så hjälper vi dig att matcha dina önskemål med rätt bostad i rätt område. 

 

Nyproduktion, I samarbete med välrenommerad arkitektfirma och byggföretag här i Moraira & Benissa, hjälper vi dig att förverkliga din hus dröm. Vi tillsammans har tillgång till flera lediga tomter som får bebyggas. Båda företagen drivs av andra generationen och har över 50 års erfarenhet. Vi har själva låtit dessa båda företag förverkliga vårt boende här.

 

Vi har 8 års erfarenhet av Moraira & Benissa. Vi inte bara bor och arbetar här, vi har själv egen erfarenhet av att vara kund här. Vi har köpt hus, vi har renoverat hus och vi har också byggt ett helt nytt hus här. Så vi vet exakt vilka funderingar och utmaningar skandinaviska köpare har när man söker sitt drömställe i Spanien.

Vi har utvecklat ett bra kontaktnät både vad det avser att köpa och bygga, likväl som att förstå och uppskatta området. 

För vist är det så, att när man kommer till en ny plats för första gången så kan det ta lite tid att hitta allt från bra mataffärer, läkare, tandläkare, veterinär, hantverkare, trädgårdshandlare, poolservice, möbelaffärer till utflyktsmål, shopping, nöjen och mycket annat. Vi på RBL Förmedling hjälper dig gärna.

 

Vårt kontor och visningshus finns här:

RBL Förmedling S.L.

Calle Teuladi 4

037 20 Benissa (Alicante)

Spanien

 

Vi ser fram emot att få hjälpa dig

Ruta B Lillrud

RBL4.jpg

Ruta: Administration, NIE, media, marknadsföring, visningar, fotografering, lokala aktiviteter och hotspots.

130827-0223-Spoon.jpg

Torbjörn: Rådgivning, köpprocess, bankkontakt, juridiskkontakt, visningar, försäljning.

RBL Förmedling, en svenska fastighetsförmedling som förmedlar exklusiva hus i exklusiva Moraira & Benissa. Vi är inte en vanlig fastighetsförmedling, vi är en matchmaker som parar ihop dina önskemål med rätt område och rätt fastighet. Välkommen till vårt kontor och visningshus i Moraira & Benissa.

 

Kontakt                           +46 73 644 98 22                         info@rblillrud.com

                                                       

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page